Schone lucht
Binnen de horeca is er bewustzijn voor een goed en competitief klimaat.
In een gastvrije, schone, frisse omgeving smaakt alles beter en voelt men zich
comfortabel. Deze omgeving komt tot stand door het verwijderen van:
- Pollen
- Gassen, fijnstof
- Bacteriën, schimmels
- SARS-CoV2 en andere virussen
Door het zuiveren van de lucht ondervindt het personeel en de gasten:
- Verminderde overdracht van virussen via aerosolen (kleinste druppels)
- Fijne omgeving voor de degene met allergie en astma
- Een gezonde en veilige werk- en uitgaansomgeving
Zuiver drinkwater
Het toepassen van gezuiverd water heeft verbazingwekkende effecten:
- De smaak van koffie en thee verbetert
- De koffiemachine wordt beschermd tegen kalk
- De vaatwasser wordt beschermend tegen kalk, de glazen glimmen volkomen
- De stoomoven wordt beschermd tegen kalk
- Er wordt bronwaterkwaliteit uit eigen kraan aangeboden
