druppels-lucht

Waarom schone lucht en zuiver water belangrijk zijn in de horeca

Hotel | Restaurant | Café





Schone lucht

Binnen de horeca is er bewustzijn voor een goed en competitief klimaat. 

In een gastvrije, schone, frisse omgeving smaakt alles beter en voelt men zich
comfortabel. Deze omgeving komt tot stand door het verwijderen van:

  • Pollen
  • Gassen, fijnstof
  • Bacteriën, schimmels
  • SARS-CoV2 en andere virussen


Door het zuiveren van de lucht ondervindt het personeel en de gasten:

  • Verminderde overdracht van virussen via aerosolen (kleinste druppels)
  • Fijne omgeving voor de degene met allergie en astma
  • Een gezonde en veilige werk- en uitgaansomgeving



Zuiver drinkwater

Het toepassen van gezuiverd water heeft verbazingwekkende effecten:

  • De smaak van koffie en thee verbetert
  • De koffiemachine wordt beschermd tegen kalk
  • De vaatwasser wordt beschermend tegen kalk, de glazen glimmen volkomen
  • De stoomoven wordt beschermd tegen kalk
  • Er wordt bronwaterkwaliteit uit eigen kraan aangeboden






shutterstock_346217867-bewerkt-kopieren
Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: