mars-kantoor

In 2050 hebben wij Mars bewoonbaar gemaakt met schone lucht en zuiver drinkwater

Het is prima om met z’n allen groot te denken...

De Heartfil filosofie is om bewuster lucht in te ademen en water te drinken met als doel de gezondheid te optimaliseren zonder dat dit ten koste gaat van ons milieu. Dit kan door een andere benadering van lucht- en waterconsumptie en door oude gewoonten om te zetten naar nieuwe.

Onze zuivere belofte

Heartfil is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het leveren van schone lucht en zuiver water aan de B2B.


Wij beloven hoogwaardige zuiveringssystemen, uitstekende service en onderhoud.

Verbetering begint met een eerste stap…

Onze luchtreinigers, waterzuiveraars en waterflessen zijn van hoge kwaliteit.


Ze passen perfect bij vooruitstrevende mensen en organisaties die geven om schone lucht, zuiver water en een beter milieu.

rene-new-kopieren

Een bericht van René van Dijke

Zolang ik mij kan herinneren heb ik een passie voor lucht en water. Wandelen in de bossen, varen op de Nederlandse wateren… het was dan ook vanzelfsprekend dat in het Heartfil logo de kleuren blauw en groen aanwezig moesten zijn. 

Blauw voor lucht en water, groen voor ons milieu en de natuur; het zuiveren van lucht en drinkwater is dan ook een prachtig en dankbaar vakgebied.


Er is verandering gaande. Een zorg die wij delen, kijkend naar virussen en fijnstof in de lucht, plastic en chemicaliën in (drink)water en ons milieu. Niemand wil in het water of bossen plastic tegenkomen, niemand wil vervuilde lucht inademen.


Heartfil is in 2014 gestart met het leveren van schone lucht en zuiver drinkwater door met firma’s en mensen samen te werken die dezelfde visie hebben. Wij inspireren mensen en organisaties zodat ze hun leven verrijken en bijdragen aan een beter milieu, door op een bewuste manier de schoonste lucht in te ademen, toe te passen en het zuiverste water te drinken.


Ik hoop dat u met ons meedoet.  

René van Dijke - founder & CEO

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: