schone-lucht-klaslokaal-sub

10 redenen waarom schone lucht
goed voor u is...

1 | Voorkomen leerachterstand.

Concentratie, informatie verwerking, logisch denken en redeneren….dit wordt allemaal minder wanneer de luchtkwaliteit in een lokaal slecht is.


Door onder andere te zuiveren met een luchtreiniger houdt u scholieren en studenten scherp en voorkomt u leerachterstand.

lopende-mensen

2 | We ademen de gehele dag, iedere dag, 24/7/365

Ieder mens heeft het recht om schone lucht in te ademen. We kunnen niet zonder en daarom moet de luchtkwaliteit perfect zijn, de gehele dag, iedere dag, 24/7/365


Selecteer een luchtreiniger welke 24/7/365 kan functioneren.

3 | Betere leerprestaties

Schone lucht helpt kinderen zich te concentreren, informatie te verwerken, logisch te denken en te redeneren. In een duf lokaal neemt de aandacht en conditie af. Door het verwijderen van verontreinigingen, helpen we de kinderen ieder schooluur, elke schooldag. 

vrouw-werken-laptop

4 | Hogere productiviteit

Uit een recent onderzoek van Harvard University bleek dat wanneer de luchtkwaliteit op kantoor werd verbeterd, de productiviteit met 61% toenam. Leraren op Britse scholen zeggen ook dat de resultaten en focus verbeterd zijn na de installatie van luchtreinigers in de klaslokalen.

5 | Betere concentratie

Schone lucht helpt eenieder om zich te concentreren, informatie te verwerken, logisch te denken en te redeneren. De hersenen functioneren nu immer beter in een schone en frisse omgeving. Selecteer de juiste luchtreiniger en ademen de schone lucht in.

6 | Fijne omgeving voor degene met allergie en astma

De longen zijn erg gevoelig reageren op prikkels, zoals rook, uitlaatgassen, fijnstof en andere verontreinigen. Hierdoor wordt u benauwd of gaat hoesten. De juiste luchtreiniger kunnen veel van de prikkels voorkomen.

7 | Een gezonde, schone en veilige werk-, en leeromgeving

En deze omgeving creëert u door het verwijderen van pollen, gassen, fijnstof, bacteriën, schimmels, SARS-CoV2 en andere virussen door middel van de juiste luchtreiniger.

daelsiguientepaso

8 | Verminderde overdracht virussen via aerosolen (kleinste druppeltjes)

Wanneer een geïnfecteerd persoon schreeuwt, niest of hoest, komen er behalve lucht ook veel druppeltjes uit de longen, keel of neusholte naar buiten.


Het virus kan anderen besmetten via deze druppeltjes. Dit kan door:

- Inademen van de kleinste druppeltjes

- Druppeltjes die in uw ogen, neus en mond komen


Een professionele luchtreiniger voorkomt dit door het verwijderen van de kleinste druppeltjes uit de lucht.

9 | Gezonde longen, hart en vaten

Recent onderzoek laat zien dat bij meer dan 20% van de kinderen met astma het ontstaan van de ziekte gerelateerd is aan blootstelling aan gassen zoals stikstofdioxide.


Andere onderzoeken tonen onder meer verbanden tussen luchtvervuiling en snelle veroudering van de longen, veranderingen in de kleinere bloedvaten in de longen en hogere sterfte als gevolg van onder meer hart- en vaatziekten.


Voorkom het blootstellen door het toepassen van een professionele luchtreiniger.

vader-met-kind

10 | Better growing, thinking and learning

Kinderen ademen sneller en nemen 50% meer lucht op in verhouding tot hun lichaamsgewicht dan volwassenen.


Hierdoor zijn ze vatbaarder voor verontreinigende stoffen en lopen ze een groter risico van veel van de gebruikelijke huishoudelijke verontreinigingen zoals stof, rook en chemicaliën.


Voorkom de verontreinigingen door deze te verwijderen met een professionele luchtreiniger.

Bekijk onze luchtreinigers

Cookie-instellingen
U kunt hieronder uw cookie-instellingen kiezen en accepteren: